Barbra.Gp ~ Ahol a Twilight örökké él :)
Navigáció

Home

Site

Friss

Pictures

Túl a valóságon

Twilight Saga

Fanfiction

Fancuccok

Extras

 
Számláló
Indulás: 2007-01-09
 
Friss

La Push Vámpírja

2011.07.20. 16:14, Rami16

A La Push Vámpírjának az összes eddigi része megtalálható a lapon! Valamint az Eternity by Szylu&Pupi fanfiction is bővült pár fejezettel!

Frissek: Július 12.

2011.07.12. 07:51, Esme

Fanart - avagy a ti műveitek...

Vampirella művei

1db Kellan Lutz

1db Rosalie Hale

1db Emmett Cullen

1db Rosalie&Emmett

Frissek: Június 26.

2011.06.26. 10:21, Esme

Before Sunrise by Pupi

Kategória: Romantikus, Edward&Bella, Regény

 

1. fejezet:

(Carlisle szemszöge)

Majdnem négy hónapja jöttünk el Forksból és azóta a családunk teljesen szétesett. Tudom, hogy Edward számára a legnehezebb, de azért nekünk sem könnyű a kialakult helyzet. A fiam havonta telefonál, hogy tudassa velünk, még „él”, de néhány percnyi beszélgetés után elköszön tőlünk, és ha Alice látomásai nem lennének, hetekig nem tudnánk róla semmit sem. 

 

2. fejezet

(Carlisle szemszöge)

– Alice azt írta, hogy történt veled valami – szólalt meg dühösen Edward engem fürkészve, nem várva a magyarázatunkra.

– Ha úgy vesszük, tényleg történt valami, és hogy mi, arra pillanatokon belül bizonyára rájössz. Alice, mutasd meg neki a látomásaidat! – néztem lányom felé, ő pedig bátortalanul bólintott.

Edward az első pillanatban hátrahőkölt, nekiütközve a kanapé háttámlájának, aztán viszont eltorzult az arckifejezése és kezei ökölbe szorultak.

Frissek: Június 5.

2011.06.05. 14:23, Ginewra

Múltam sötétje by Ginewra

Kategória: Jasper&Alice

2. fejezet: Tökéletesnek látszó

 

"Egész este egymás karjaiban feküdtünk, nem volt semmi dolgunk. Még Emmett megjegyzései sem zavartak a földszintről. Boldog nyugalommal feküdtem a legjobb helyen a világon. Jasper karjaiban, miközben ő lágyan simogatta a testemet.
- Szeretlek, Alice Cullen – szólalt meg halkan.
- Én is szeretlek, Jasper – mosolyogtam rá, de a következő pillanatban megszólalt a mobilom."

Frissek: Június 4.

2011.06.04. 12:20, Ginewra

Múltam sötétje by Ginewra

Kategória: Jasper&Alice

1. fejezet: Különös események

"...- Jasper, ne haragudj, én… - kezdtem, de a következő pillanatban váratlan dolog történt. Az úton előttem az álmomban látott férfi izmos alakját véltem felfedezni, ahogy egyenesen a szemembe néz, de nem ugrik el a száguldó kocsim elől. Ledermedtem, és nem reagáltam Jasper aggodalmas szólongatására, pedig ő biztosan érezte bennem a hirtelen feltámadt döbbenetem."

Frissek: Május 9.

2011.05.09. 17:13, Esme

Sweet Misery by Luna

Kategória: Edwar&Bella, Romantikus, Regény

Bevezető
 
Bele se merünk gondolni, hogy nap, mint nap mennyi elhallgatott titok vesz minket körül.
Egy gyerekkori csínytevés, egy mélyen elfojtott régi érzés, egy hamvadó szerelem, mely
utolsó szikráiban tündököl, kimondatlan szavak és regényeket magába foglaló pillantások.
Titkok, melyekről szívünk mélyén tudni sem akarunk…de akármennyire is fáj a dermesztő
valóság, egyszer minden titokra fény derül és akkor már többé nincs visszaút…
 
1. fejezet- Váratlan találkozás
 
Egyszerűen nem tudtam betelni Edward lehengerlő figyelmességével és úriembereket
megszégyenítő kedvességével. Az életem mondhatni tökéletes volt a maga misztikus,
őrölt módján, de én egyenesen rajongtam a kicsit sem hétköznapi világunkért, no
meg utánozhatatlan vámpír férjemért. Minden napnak ugyanaz volt a forgatókönyve:
szerelmemmel töltött éjszakák, hamisítatlan vadászatok és vicces, családi csipkelődések.

Frissek: Május 8.

2011.05.08. 16:54, Ginewra

 

Véres Álomvilág by Ginewra

Kategória: Sötét történetek, Regény

6. fejezet

"Reneé nem értette, hogy mi folyik itt. Nem értette, hogy miért vágok állandóan ilyen szenvedő arcot. Nem értette, hogy miért nem bírok hozzászólni. Ő nem érthette. Próbáltuk lebeszélni arról, hogy velünk tartson. De nem tudtuk. Folyton csak azt hajtogatta, hogy Bella nem gyűlölheti őt. "

7. fejezet

"Kábán ébredtem, forgott velem a világ. Hangokat hallottam magam körül. Veszekedést. De nem volt kedvem kinyitni a szemem.
- Mit csináltál vele, Carlisle? – kérdezte egy női hang. Talán Rosalie?
- Csak elkábítottam. Sajnálom, fiam. Alice hívott, hogy szükség lesz rá."

Frissek: Május 5.

2011.05.05. 12:08, Esme

Farkasüvöltés by Lonly-wolf

Kategória: Renesmée, Romantikus, Regény

19. Fejezet - A házavató

Este, amikor már lefürödtem és az ágyban voltam, csak akkor fogtam fel milyen bátor Sue. Egyedül viseli el minden fájdalmat és szomorúságot. Leah vajon tudja? Egyáltalán rajtam kívül tudja más? És Sue miért mondta el nekem? Persze úgyis megtudtam volna, de azért eléggé sokkolt.

20. Fejezet - Sue

Eltelt a fele más augusztus, az egyre esősebb szeptember, már október van. Már tudja mindenki, hogy Sue mennyire beteg, mégse beszél, úgy senki se mintha tudná. Mert Sue így akarja. Mindenben segítünk neki, és ami azt illeti Billy, sokkal jobban van, mint amikor ide jöttünk. 

Kezdet by Alice Axente

Kategória: Edward&Bella, Romantikus, Regény

4. Fejezet - Igen

"Nem tudom, merre vagy, de valahol már élsz a világban, és egy napon te meg én megérintjük majd ezt a kaput, ezen a ponton, ahol most én. Aztán majd bemegyünk a kapun, betölt minket a jövőnk és a múltunk, és annyit fogunk jelenteni egymásnak, amennyit soha egyetlen ember sem a másiknak. Még nem találkozhatunk, nem tudom, miért. De egy nap minden kérdésünkre feleletet kapunk majd. Minden lépésem közelebb visz egy hídhoz, amelyen át kell mennünk, hogy találkozhassunk. Ugye, nem lesz nagyon sokára? Ugye nem?" 

A Hale testvérek by Rosalye36

Kategória: Romantikus, Regény, Alice&Jasper

31. fejezet

 

Alice szemszöge:
 
Istenem, olyan tökéletes minden, mindenki boldog és olyan jó a hangulat. Damien is tök jó fej (mint ahogy azt már előre sejtettem) még vásárolni is eljön velünk és nem panaszkodik vagy bármi, egyetlen kérése csak az volt, hogy néha engedjük be egy könyvesboltba.
 
32. Fejezet
 
Jasper szemszöge:


Soha nem gondoltam, hogy a vámpíroknak lenne bármi közük is a méhekhez. Pedig most a családom pont olyan volt mint egy felbolydult méhkas. Azt leszámítva hogy nem voltak mérgesek, sőt boldogok voltak. Az izgatottságuk persze rém is átragadt. 
 
 
Kategória:  Romantikus, Saját szereplős, Regény
 

9 fejezet - Nos akkor...

Kimondhatatlanul bizseregtem… Mindenhol, az ujjam hegyétől kezdve egészen fülemig. Komikus, hogy ilyen hosszú élet alatt, inkább tanultam, és ismerkedtem, mint éreztem. Nem kifejezettem éreztem ezt az érzést még, de olvasni már olvastam róla, láttam filmekben, ahol tehetséges, avagy kevésbé ügyes színészek prezentálják. 

 

10 fejezet - Miből lesz a cserebogár

Sok minden megfogalmazódott bennem, abban a másodpercben, amíg farkasszemet néztem vele. Az izgalom érzése, a fájdalom, amit évekig magamban hordoztam, mint a macskák a kullancsot. És annyi mindent éreztem! A szél lágy játékát a faleveleken, a molylepkét, amely elrepült a lány feje felett.

Havazó nyár by IccsiNee

Kategória: Edward&Bella, Romantikus, Regény

21. Fejezet - Kopogás

 

Szeretni, hinni és megbocsátani.
Az életben ez a három dolog a legnehezebb.

 

Én ezt tudom. Tudom, hogy szeretni kell, mert enélkül az élet semmi. Tudom, hogy hinni kell, mert enélkül az, ami az élet után jön, semmi. Tudom, hogy ezek kellenek.

Frissek: Május 1.

2011.05.01. 10:46, Esme

​Farkasüvöltés by Lonly-wolf

Kategória: Romantikus, Renesmée, Regény

18. Fejezet - Az új ház

A kocsiban már folytak a könnyeim, de nem zokogtam, csak csendben folytak végig az arcomon. Közben felidéztem az emlékeim közül a legvidámabbakat. Jacob sokáig észre se vette, csak mikor egy piros lámpánál felém fordult. Nem szólt semmit csak a combomra tette a kezét, a melege felvidított és a könnyezés is hamar abba maradt. 

Frissek: Április 30.

2011.04.30. 11:19, Ginewra&Esme

Véres Álomvilág by Ginewra

Kategória: Sötét történetek, Regény

4. fejezet

"A lábaim még soha nem vittek ilyen lassan, legszívesebben száguldottam volna. De nem tehettem. Mit szólna akkor Charlie? Szégyellne engem, és ezt nem érdemli meg. Az illatok őrjítőek voltak, szinte összefutott a számban a nyál. Az emberek most az egyszer nem ütköztek nekem, nem néztek láthatatlannak..."

5. fejezet

„Sejtettem, hogy nem számíthatok sok jóra, de a tudat, hogy helyrehozhatatlan törést okoztunk Bella életében, az szinte megbénított…”

 

Farkasüvöltés by Lonly-wolf

Kategória: Romantikus, Renesmee történetek, Regény

17. fejezet - Költözés

Reggel, mikor felébredtem hétágra sütött a nap, és két forró kar ölelt magához. Örültem, hogy Jacob hazaért, de valami fura érzésem volt, tudtam, hogy valami történni fog ma. Rohantam volna Alice-hez, hogy hátha tudja, de rájöttem, hogy ha velem kapcsolatos, akkor nem fogja látni. Így maradtam az ágyban és vártam, hogy Jacob felébredjen. Olyan békésen aludt, nem volt szívem felébreszteni

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |